Jump to content
 • chat
  Chatbox

  Comunică în timp real cu toţi utilizatorii forumului.

  Load More
  You don't have permission to chat.

Board Life Status

Board startup date: February 13, 2020 20:43:38

Announcements

 • Donate

  Please donate to support this community. We appreciate all donations!  1% of donation goal reached.
  Donate Sidebar by DevFuse
 • Erazer_Mix
  Steam group
 • chat_bubble_outline
  Topics

  Ultimele discuții începute pe forum.

 • chat_bubble
  Posts

  Ultimele răspunsuri trimise pe forum.

  • Aici veti gasii modelul cererilor UPGRADE de pe acest server ! Aveti aici cateva conditii pentru upgrade,neindeplinindu-se cererea va fi refuzata instant luand dreptul de a face cerere adminului cu pricina 1 luna. I. Excelenta aprobata de jucatori,logica si sa nu de-a banuri aiurea. II. Activitate intensa. III. Exclus cererea avand antecedente vulgare , numai zic de feed sau cheating. Cei cu aceste antecedente au dreptul de a face cerere dupa abia 2 luni de la primirea privilegiilor. IV. Sa nu aiva relatii privind pro/contra de la cereri admine,daca aflu eu sau ownerii se va da downgrade automat. V. Sa fie atent cu playerii. VI. Cand este singurul admin pe server in acel timp sa nu isi i-a lumea in cap,poate fii supravegheat oricum si de playerii mai vechi sau poate mai noi depinde de cunostinte. VII. Daca primiti respins, urmatoarea cerere o puteti face dupa 2 saptamani. VIII. Minim o saptamana ca helper pentru cerere Administrator Doua saptamani ca Administrator pentru cerere Moderator Doua saptamani ca Moderator pentru cerere Super-Moderator Doua saptamani ca Super-Moderator pentru cerere GooD Doua saptamani ca Good pentru cerere Co-Owner Doua saptamani Co-Owner pentru cerere Owner Model : Nick : Grad actual : Grad dorit : De ce vrei upgrade : Accepti regulamentul intern zmx.erazer.ro? :
  • Nick: Ore Jucate: De ce doresti slot? :      
  • Model cerere Campanie Nume real: Nick: Varsta: Primele 5 cifre din CNP:  Ai citit regulamentul?: Link gametracker ore: Link Facebook : Ai mai fost admin?: Ce grad doresti?: ATENTIE Adminele la campanie sunt cu proba de 6-7 zile,pentru a vedea de ce sunteti in stare si cat de activi sunteti. Numarul minim de ore este de 5 ore . Daca v-ati descurcat bine in perioada de proba va veti pastra gradul. Gradele ce pot fii oferite sunt helper si administrator. Cererile ce nu sunt postate in acest topic nu vor beneficia de campanie si nu vor avea aceleasi conditii.   LASA REPLY DUPA MODELUL DAT IN ACEST TOPIC
  • Inainte de a face cerere de admin trebuie sa va asigurati ca indepliniti urmatoarele cerinte,de asemenea modelul de mai jos trebuie respectat. Daca dispuneti de privilegii gold member aveti un plus pentru cerere,insa cererile fara puncte de fidelitate sunt respinse din start. 1. Sa aveti minim 10 de ore jucate . --- Link unde aflii : aici 2. Sa jucati pe server de minim o luna. 3. Varsta minima necesara: Nu conteaza ce varsta ai atata timp cat ai materie cenusie. 4. Trebuie sa stiti sa vorbiti corect gramatical, sa aveti un limbaj civilizat, calmitate si desigur sa fiti interesati de a ajuta serverul. 5. Calmitatea si deciziile luate cu cap nu trebuie sa va lipseasca. Totodata trebuie sa fiti si un om prietenos pentru a va intelege cu toata lumea. Modelul de cerere helper :   1. Nick : 2. Ore jucate (linkul cu gametracker) : 3. De cat timp joci pe server : 4. Varsta : 5. Link Facebook : 6. De ce vrei sa fii helper?: 7. Detii GoldMember (VIP)? : 8. Accepti regulamentul  zmxp2.indungi.ro ? : Daca primiti respins,urmatoarea cerere o veti face peste o luna. In cereri raspund doar adminii cu PRO/CONTRA,NU aveti voie sa postati in topicul vostru,automat va fi respinsa. *Stafful zmx are dreptul de a va inchide topicul si de a va da respins fara instiintare daca modelul este incalcat sau pur si simplu nu sunteti in conformitate cu cerintele necesare pentru a dispune de privilegii.
 • star
  Popular Contributors

  UTILIZATORII CU CELE MAI MULTE LIKE-URI PRIMITE.

×
 • Create New...